Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Масовите препарати и защитни средства - маски и ръкавици,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgМасовите препарати и защитни средства - маски и ръкавици,
Коментари Харесай

Мангъров: Ръкавици, маски и миене не вършат никаква работа срещу заразата. Пикът ще е след 3-4 седмици

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Масовите препарати и защитни средства - маски и ръкавици, не правят никаква работа против болестта, съобщи пред БТВ доцент Атанас Мангъров, шеф на детско отделение в Инфекциозна клиника. 

Освен да хванете гъбички по ръцете, няма какво друго. Даже миенето с елементарна вода и сапун не е решаващо, само че въпреки всичко е належащо, тъй като другояче с препаратите единствено размазвате. Пикът ще е след 3-4 седмици.

Няма зараза в Банско. Има инфектирани четирима души в града – трябват повече проучвания в Банско, с цел да се види дали има и други инфектирани хора.

Безсмислено е да се затваря целият град. Ако си мислят, че може да има разпространяване на болест, то това би трябвало да се потвърди. Нали макар изключителното състояние хората би трябвало да са спокойни. Мисля, че хората след дни ще стартират да бягат по полетата от Банско.

Можем да сме минали болестта без признаци, само че не можем да се заразим отначало. Антителата, които построяваме ще ни пазят до края на живота ни, в случай че сме минали ковид, приключи доцент д-р Атанас Мангъров.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР